22 d’abril 2008

Programa d'actes

Bon Sant Jordi a tothom! Avui no seré a casa. Estic gastant-me el pressupost que tenia assignat pels ferros de l'Eva en llibres. Si em voleu trobar seré:

13 hores: Intermon. Rambla Catalunya amb Consell de Cent (muntanya-Besòs)

19 hores: Cruïlla. Rambla Catalunya amb Consell de Cent (mar-Llobregat)

Adéu que en aquest petit lapse de temps ja m'hauria pogut comprar l'equivalent a les vacunes dels nens d'aquelles que no entren per la seguretat social.

21 d’abril 2008

Experiència paranormal


Estic atrapada al "Dia de la Marmota" versió E.G.B. Fa setmanes que m'intercanvio correus amb les persones amb les que vaig estudiar vuit anys i estem tan malalts de nostàlgia que estic per proposar que anem al sopar que hi ha programat pel dia 16 de maig disfressats de Heidi, Pippi, Mazinguer Z, Parchís, Mecano o alguna horterada per l'estil. Jo potser m'animo i vaig de Pequeño Tio. Obro cada dia la bústia ansiosa per ser abduïda als anys setanta i vuitanta. Perquè tot és força igual. El to, les bromes, el que diem la gent... Llegeixo els correus i em pregunto quanta productivitat estem arrabassant al país. Quanta energia creativa. Quantes ganes de petardejar. Em pregunto què serà de les nostres vides un cop fet el sopar. Continuarem escrivint-nos missatges a ritme frenètic? Per la quantitat de missatges es dedueix que tothom teníem força ganes de tornar a saber dels altres. Els vuit anys de l'EGB donaven per molt, per estimar-te, odiar-te, tornar-te a estimar, tornar-te a odiar i de tant anar i venir establir uns llaços que, pel que es veu, són pura magdalena de Proust. Avui m'han enviat aquesta foto de mi. Companys, companyes, tothom té un passat.

17 d’abril 2008

Plou

Plou. Plou fort. Plou com em pensava que no tornaria veure ploure. Plou amb ganes. El cel gris. L'aigua peta contra l'asfalt. Fa el soroll que ha de fer. L'olor que ha de fer. La imatge que ha de donar. Escric sobre Moçambic i mentalment no sóc aquí però m'obligo a tornar per gaudir d'una visió insòlita. És primavera i plou.